Mountain Trail undervisning

Eneundervisning

Første gang i parken skal vi bruge 90 min – ellers når vi ikke så meget. Du har 1 times fri træning bagefter. Pris 700 kr.

Har du været til Come Learn og gerne vil have eneundervisning:

1 times undervisning og 1 times fri træning.

1 ekvipage 550kr

Deler I en time 2 pers – 350kr

Deler I en time 3 pers – bruger vi 90 min og pris er 350kr

Et lille tip – kom 30 min før, så I er varmet op og har lavet nogle af de lette øvelser så I får mest muligt ud af tiden sammen med en af os, medmindre det er første gang du kommer, så lader du den stå i paddock til vi har lavet en plan sammen.

BookNing:

Send en sms eller mail med angivelse af, hvilken slags undervisning du søger, og vi vil få en af vores instruktører til at kontakte dig for at aftale et tidspunkt.

Tlf.: 40523956

Mail: info@horsepark.dk

 

Tag det til næste niveau, og lær sporten med Katherine

Kathrine og Fønix er blevet et godt makker par i Mountain Trail og har ret godt styr på vendinger og tilbagetrædninger. Og kan undervise i alt lige fra lev. 1-3

Kathrine er uddannet dommer. Kathrine og Fønix vandt 1. pladsen i DM Mountain Trail in-hand 2020

Nørd med Desirae, og lær hvad Mountain Trail kan gøre for din hest fysisk

Des er i gang med at studerer Equine Studies fra university of Guelph, Så hun har fået et godt kendskab til hvordan Mountain Trail øvelser kan være med til at styrke din hests muskler og balance ved reglemæssig brug af øvelserne. Ligesom når du selv går til fitness

problemløsning og omsætning af Mountain Trail til daglige træning med Helle

Helle har mange års erfaring med heste med voldsom adfærd og har en del erfaring med at læse hesten ved brug af Calming Signals. Så har du en uønsket adfærd ved din hest som du gerne vil have hjælp til, eller skal din hest lære at gå igennem vand/sø så er det Helle du skal have fat i. 

Helle laver også gruppe arrangementer for firmaer, skoler, mødregrupper, spejder osv. Så står I og skal have planlagt den næste teambuilding tur eller ryste sammen tur, så er en tur i Djurs Horse Park med Helle som instruktør helt sikkert noget for jer. Vi har overnatningsmuligheder i vores lille skov ved søen og bålhytte. Så det kan været alt fra endags arrangementer til flere dage, vi syer arrangementerne sammen så de passer til jer.