Om Djurs Horse Park

Danmarks første og største Mountain Trail bane.

Djurs Horse Park åbnede i uge 32 2019, og opnåede sin internationale certificering ved besøg fra Mark Bolender som er formand for den internationale forening for Mountain Trail, IMTCA. I den forbindelse fik vi også uddannet hele 10 dommere her i DK.

Djurs Horse Park er designet på næsten 1 ha, og indeholder pt. 47 øvelser som alle kan benyttes på mange forskellige måder.

Øvelserne er dels fremstillede øvelser, såsom broer, vipper, skamler, låger osv. og så er der en stor del som er opbygget som en del af området, eks. søer, bakker, grøfter, træstammer, store sten mv. Parken er anlagt på græs som udgangspunkt. Udvalgte områder er anlagt med flis og 4-5 øvelser, andre igen er anlagt med sand.

 

 

Det er vores mål at give gæster i Djurs Horse park en oplevelse af at kunne ride rundt med flow og sammenhæng imellem øvelserne.

Der er tre underviserer i Djurs Horse park,  Kathrine Ungstrup som er meget nørdet i Horsemanship og Mountain Trail og hvordan det hænger sammen, Helle Knudsen som er specialist i Horsemanship, adfærd, ungheste og heste med problem adfærd, og Desirae Rasmussen som har specielt om hestens fysisk træning og hvordan Mountain Trail kan bruges til det. Læs mere om dem individuelt og hvad de underviser i nedenunder.

Mød Djurs Horse Park Team

Tag det til næste niveau, og lær sporten med Katherine

Kathrine og Fønix er blevet et godt makker par i Mountain Trail og har ret godt styr på vendinger og tilbagetrædninger. Kathrine kan undervise i alt lige fra lev. 1-3

Kathrine er uddannet dommer. Kathrine og Fønix vandt DM i Mountain Trail in-hand 2020

Nørd med Desirae, og lær hvad Mountain Trail kan gøre for din hest fysisk

Des er i gang med at studerer Equine Studies fra university of Guelph, Så hun har fået et godt kendskab til hvordan Mountain Trail øvelser kan være med til at styrke din hests muskler og balance ved regelmæssig brug af øvelserne. Ligesom når du selv går til fitness

problemløsning og omsætning af Mountain Trail til daglige træning med Helle

Helle har mange års erfaring med heste med voldsom adfærd og har en del erfaring med at læse hesten ved brug af Calming Signals. Så har du en uønsket adfærd ved din hest som du gerne vil have hjælp til, eller skal din hest lære at gå igennem vand/sø så er det Helle du skal have fat i. 

Helle laver også gruppe arrangementer for firmaer, skoler, mødregrupper, spejder osv. Så står I og skal have planlagt den næste teambuilding tur eller ryste sammen tur, så er en tur i Djurs Horse Park med Helle som instruktør helt sikkert noget for jer. Vi har overnatningsmuligheder i vores lille skov ved søen og bålhytte. Så det kan været alt fra endags arrangementer til flere dage, vi syer arrangementerne sammen så de passer til jer.