Djurs Horse Park

Mountain Trail - horse in harmony Rideskole - Den hele ekvipage

Vi tror på moderne hestehold, med sundhed, velvære og respekt i fokus

 

Lille Nørager på Norddjurs, bliver snart Skandinaviens centrum for Mountain Trail ridning, i samarbejde med den verdenskendte Mark Bolender og IMTCA.
Parken bliver 2 hektar stor, med et væld af udfordringer, og vil kunne bruges af op til 20 ryttere på en gang. Med inspiration fra Vikingetiden, bliver parken spændende dekoreret af Erik Heiss, der bland står bag makemake.dk og Zooply som laver dekorationer i Zoologiske haver og attraktioner i ind- og udland.

Vi glæder os til at introducere dig
for Mountain Trail i Danmark

Vil du støtte Djurs Horse Park, blive samarbejdspartner eller lignende? 
Så skriv eller ring på +4540523956 eller helle@Denheleekvipage.dk 


Vores mission

Djurs Horse Park projektet kommer til at koste omkring 1,5 millioner kroner. Vi er derfor i den første fase nu af at få etableret budget og samarbejdspartnere*

Djurs Horse Park bliver nemlig ikke bare en Mountain Trail park, det bliver også et mødested for hele Danmarks rideverden, for både danske og internationale turister, og kommer til at rumme et hav af spændende initativer!

Den Hele Ekvipage der står bag Djurs Horse Park, ønsker at samle hele den danske hesteverden, på tværs af discipliner, og skabe et moderne rum for læring, inspiration og sammenhold! 

 

*Var du med til eller har hørt om vores crowdfunding?

boomerang

Vi forsøge at indsamle 300.000 kroner på crowdfunding siden www.booomerang.dk

Dette lykkedes desværre ikke, men vi fik samlet 33.000 kroner sammen, som er gået til at betale Mark Bolenders depositum, samt en række opstartsudgifter. Mark Bolender er Mountain Trial manden, og skal designe vores mountain trail bane!

 

Crowdsourcing og sponsorater

Crowdsourcing betyder at du tilbyder din hjælp hvis du syntes vores projekt lyder som et godt initiativ. Det er desværre ikke alt vi kan købe for 'hjælpende hænder' - men vi imødekommer i HØJ grad en hjælpende hånd! Så hvis du tænker at du ville kunne hjælpe os med "Indsæt din kompetence her", så kontakt os endeligt på helle@denheleekvipage.dk

Sponsoraftaler er vi bestemt også åbne for, og regner med at kunne give din virksomhed god eksponering som Skandinaviens ledende Mountain Trail park, og et mødested for hestefolk fra hele Danmark! Derudover er der også mulighed for at kunne få en stand til vores faste årlige arrangementer, samt åbningsdagen af parken - som bliver et BRAG! Kontakt direktør Helle Knudsen på helle@denheleekvipage.dk


Djurs horse park

Kommer ikke bare til at indeholde Mountain Trail parken, men også vores Paddock Paradise gangsystem på 2,4 kilometer! Derudover har vi vores egen lille skov, hvor man kan tage sig en skøn lille ridetur, eller blot en slapper ved søen. Ejendommen ligger skønt placeret op til Løvenholm skoven hvor rideture kan tilbydes med dagskort.


 

Projektet

Følg processen og tag et kig med ind bag kulisserne! Læs mere om hvordan parken tager form, hvad vores tanker er, og hvor vi har fundet inspirationen henne. 

Læs mere →

Mountain Trail

Mountain Trail er en sportsgren uden krav om race, udstyr eller alder. Den kan rides eller tages fra jorden. Mountain Trail udfordre din hests naturlige motorik, styrker dens, og din egen, selvværd i en række udfordrende forhindringer,

Bliv klogere →

 

Vores samarbejdspartnere

Vi tror på at et stærkt netværk at top professionelle og dedikerede mennesker giver det bedste resultat. Derfor har vi slået os sammen med disse skønne mennesker, organisationer og virksomheder. Uden dem, ville Djurs Horse Park ikke kunne blive til den virkelighed vi går og drømmer om.

Nu mangler vi bare din hjælp 😉

 
Mark Bolender  bolenderhorsepark.com

Mark Bolender
bolenderhorsepark.com

Fotograf Katja Møller Jensen  katjajensenphotography.com

Fotograf Katja Møller Jensen
katjajensenphotography.com

Ute Lehmann  horseinharmony.dk

Ute Lehmann
horseinharmony.dk