Opening Week With Mark Bolender

Vi åbner Djur Horse Park i Uge 32!

Photo From Bolender Horse Park USA

Photo From Bolender Horse Park USA

 

Program:

August 7 & 8

Judging Clinic

Pris 2250 kr inkl Morgenbuffet frokost og snack/kaffe/the hele dagen.

Kl. 9.00-ca 15.00 begge dage

Regel- og Dommer kursus, Åbent for alle. Syns du Mountain Trail lyder mega fedt men har det lidt svært med at finde hoved og hale i hvordan det skal gøres helt perfekt, hvad der giver de høje point, hvad der giver straf, hvilket udstyr må benyttes og hvilket må ikke?? Kom og få styr på tingene – kurset er åben for alle. Mountain Trail disciplinen er grundlagt af Mark Bolender i 2009. På dette kursus gennemgår Mark alle regler og besvarer spørgsmål så deltagerne er klædt grundigt på til at deltage disciplinen. Mark og Lee fortæller om hvordan Mountain Trail er opstået, og gennemgår hele reglementet ud fra video materiale, og tilslut med enkelte testryttere. Kurset er til dig som vi forstå reglerne for sporten fordi du håber på at skulle ud og deltage ved stævnerne, og dig som ønsker at være dommer!

August 9

Opening Night With Mark Bolender

Pris 75 kr. Vores Cafe sælger forfriskninger, Pommesfriters og BBQ anretninger fra Grillen.

Så er det simpelthgen NU!! Kom med til et brag af en aften hvor vi sammen skal nyde den færdige park, Marks fantastiske evner som hestetræner og høre ham fortælle om alt det man kan opleve og forbedre ved at ride Mountain Trail. Vi har indbudt 3 kendte gæsteryttere til at deltage denne aften - Hvem løfter vi sløret for senere -du kan sagtens begynde at glæde dig

Aftenens program er:

KL 17- 18.00 Djurs Horse Park er åben for gæster til fods. Alle er velkomne til at besigtige øvelserne.

Kl 18.00 Velkomst v. Helle Knudsen og Meet n’ Greet med Mark Bolender

Vores Cafe er åben i tidsrummet 17- 19.00 og sælger  aftensmad fra Grillen, Pommesfrites og div. forfriskninger.

Kl. 19.00-21.00 Demo med Mark Bolender og hest fra stedet og Mark underviser og giver bedømmelse af vores tre gæste-ryttere.

Hvem gæsterytterne er afsløres løbene.

Kl 21.00 forventet slut – Bålet er tændt for de som har lyst til at blive hængende til en snak mere.

August 8, 10 & 11

3 dages Mountain Trail CAMP

Pris med hest 3500 kr

inkl forplejning, Opening Night, paddock til hest, og teltplads til dig.

Max antal pladser med hest 12 stk – først til mølle.

Deltager uden hest 1 dag, inkl Frokost og Snack/kaffe/The. Pris 650 kr.

 Deltager uden hest 2 dage, inkl Frokost, og Snack/kaffe/The Pris 950 kr

OBS: Ønsker du at overnatte kan dette tilkøbes med morgen buffet.

Her er muligheden for at arbejde i dybden hele 2 dage med en af verdens dygtigste Horsemen i netop denne disciplin! Kurset er to dages varighed men med valgfri ankomst torsdag aften eller i løbet af fredagen. Fredagen er til fri træning på banen, til at komme på plads med hest og faciliteter og til at lære medkursisterne at kende. I Campen er selve åbningen af banen fredag aften inkluder. Lørdag og Søndag starter begge dage kl 09.00 og til ca kl 15.00. Der vil være undervisning i grupper, både fra jorden og under rytter. Lørdag aften er Bål aften ( hvis vejret tillader det) – vi serverer campfire dinner og der er skruet helt op for hyggen!

August 12

Ene- og gruppe lektioner

Er du forhindret i at deltage på weekend kurset eller nåede du ikke at få købt den ene af de kun 12 pladser? Du skal ikke snydes – Mark tilbyder ene lektioner og gruppe lektioner mandag 12. august.

Enkelt lektion Pris 125 USD, Varighed 60 minutter

Meet & Greet With Mark Bolender

Pris: 50 kr Tid: kl. 18.00

Kan du ikke være med Fredag aften når vi åbner banen - eller vil du bare sikre dig at du får ekstra meget ud af, at Mark Bolender er i landet?

Så er mandag aften din sidste chance! Mark lærer fra sig med en demo hest på Mountain trail banen. Kom og oplev ham fortælle om Mountain Trail og hvordan han træner hestene først fra jorden og derefter under rytter. Mark gennemgår hints og gode fif til de forskellige øvelser på Mountain Trail banen og besvarer spørgsmål fra deltagerne.

Der vil være mulighed for at købe drikkevarer, snack og pommesfritter/pølser.